ennb+47 91 800 000
info@arcticexpedition.no
Phone: 8:00 - 22:00 | 8 am - 10 pm (norwegian time GMT +1)
+47 91 800 000
info@arcticexpedition.no
Phone: 8:00 - 22:00 | 8 am - 10 pm (norwegian time GMT +1)
ennb

FJORDCRUISE I NORGE

Norge er kjent for mange ting: Naturen, landskapet og torsken, men spesielt de norske fjordene! Hva er vel da bedre enn å bli med på et fjordcruise? Arctic Expedition tilbyr flere utflukter hvor du kan oppleve fjordene: I Lofoten om sommeren på vår Sightseeing & Shuttle Boat eller i Tromsø hele året på vår Fjord Cruise & Cultural Heritage eller som en kveldsutflukt om vinteren på vårt Northern Lights Cruise.

Oppdag de Fantastiske norske fjordene

Ordet «Fjord» er velkjent og tett knyttet til Norge, kanskje fordi vi har så mange av dem?

Langs Norges kyst er det mer enn tusen fjorder. Hvorfor er de så fascinerende? Mange sier fjordene tar deg tilbake til fortiden, den gangen naturen dominerte, i stor grad var uberørt og menneskene levede av den. Mange sier de fascineres av å tenke på at dette er det samme landskapet som i vikingetida, da vikingene bodde langs fjordene ved de bratte fjellene omgitt av vill natur. 

Besøk fjordene ved å bli med på et flerdagscruise langs norskekysten. Om du har knapt med tid, tilbyr vi også dagscruise i flere fjorder fra enkelte byer i Norge. Du vil få en uforglemmelig og stressfri dag, uten behov for å leie bil, og kan nyte utsøkte fjorder og uslåelig utsikt, ofte på steder som er utilgjengelige med bil.

Uansett hvilken grunn du har for å ønske og se fjordene, så vil de ta pusten fra deg med sin majestetiske skjønnhet. De er verdt et besøk og en plass på din ønskeliste.

Våre fjordcruise og pakketurer med båt

Arctic Expedition har mange fjordturer som kan passe for dine ønsker i Tromsø og Lofoten, sommer og vinter.

Om du planlegger en sommertur til Lofoten, tilbyr vi vår daglige utflukt Absolutt Lofoten og vårt «bo-om-bord» produkt Sail, Hike & Bike (7 dager om bord).

Om du planlegger en tur til Tromsø, tilbyr vi en utflukt hele året, Fjord Cruise &  de fem sanser og daglige vinterutflukter på vårt Nordlys foto-cruise.

Om du ønsker å bli med på et flerdagscruise om vinteren, vil vi snart kunne tilby vårt Arctic Fjords & Northern Lights cruise mellom Tromsø og Narvik som også inkluderer spennende aktiviteter.

Om du elsker å stå på ski, kan du leie et av våre skip samen med venner eller familie og ta vår Ski & sail utflukt (7 dager om bord med full leie av båt og mannskap) i Tromsø, på Svalbard eller hvor du måtte ønske.

se våre fjordturer

de beste destinasjonene for fjordcruise

Fjordcruise i Tromsø

Arctic Expedition tilbyr et bredt utvalg av fjordcruise/båtturer. Du kan oppleve nordlyset om kvelden  (om vinteren på vårt Nordlys foto-cruise), midnattssola (om sommeren), vakre fjorder og det arktiske landskapet (hele året på vår Fjord-cruise & de fem sanser), og arktisk natur som hvalene vi får besøk av hvert år (på vår Hval og arktisk safari), blant flere andre utflukter.

Om du elsker å stå på ski, kan du leie et av våre skip når du vil og for hvor lenge du vil sammen med venner eller familie. Lev og bo om bord på et av våre skip. Stå på ski om dagen og slapp av i badstue eller boblebad om kvelden.

  Fjordcruise i Lofoten

  Om du er på et sommerbesøk i Lofoten, tilbyr vi en meget fullverdig dagsutflukt: Absolute Lofoten. Dette er en heldagstur med avgang fra Svolvær i vår romslige katamaran Aurora Explorer (kapasitet til 144 kunder). Vi stopper flere steder: Henningsvær, Ballstad, Nusfjord, Reine og Å både på vei fra og tilbake til Svolvær. Våre gjester er velkommen til å gå av på ett av stedene og bli med oss tilbake på returen. Denne utflukten gir deg en glimrende mulighet for å se det mest av Lofotens vakre landskap i løpet av en dag. Katamaranen kan frakte sykler, kajakker og fiskeutstyr. Det blir guidet om bord på engelsk og i tillegg er kaffe, te og kjeks inkludert (det er også mulig å kjøpe pølser, vafler og Real turmat).

  Om du er glad i aktivitet, tilbyr vi også om sommeren vår 7 dagers «Bo-om-bord» utflukt Sail, Hike & Bike. Her er alle måltid inkludert og vi benytter vårt skip MS Strønstad, med både badstue og boblebad på dekk, som base. En fantastisk tur med fokus på å sykle og vandre i Lofoten mens du seiler og sover på en båt.

  ting å oppleve på en fjordtur

  SE DET enestående norske dyrelivet

  Å unne seg et fjordcruise mens du er i Norge, er nesten en obligatorisk opplevelse. Du kommer til å bli målløs av de skiftende naturskjønne omgivelsene med kneisende fjell dekt av snø i et praktfullt landskap som vil få deg til å ønske at du kunne flytte hit. Tromsø er, tross alt, et veldig spesielt sted som fester seg hos de som kommer hit.

  Spektakulære landskap og fjell

  Det er et yrende dyreliv som venter deg på en fjordtur: Fra havørn til niser, hval, sel rein, lundefugl, elg og mye mer. Om du blir med oss til Svalbard på vår Ski & Sail charter, har du også mulighet for å se isbjørn, polarrev, hvalross, beluga og mange ulike fuglearter.

  SE DET ENESTÅENDE DYRELIVET I NORGE

  Om vinteren (fra oktober til april) tilbyr vi daglige turer på vårt 4 timers Nordlys foto-cruise, som tar deg vekk fra Tromsø sentrum og lysene for å oppleve nordlyset slik du aldri har sett det før. Vi garanterer et minne for livet. To av våre skip har boblebad om bord og vi inkluderer alltid engelsktalende guide, kaffe, te og kjeks. 

  lokal historie og kulturarv

  Vår Fjord Cruise & Cultural Heritage inkluderer en spennende omvisning på opplevelsessenteret og restauranten Full Steam etter båtturen. Her får du lære alt om torsken: Torskefisket, bearbeiding for salg og historien bak det hele, inkludert om barna som jobber den dag i dag med å skjære torsketunger. Med historiene følger også sjansen for å smake på noen torskedelikatesser.

  Fjordcruise med boblebad og badstue

  To av våre skip har boblebad og badstue om bord! Strønstad (maksimum 30 gjester på en dagstur) har utendørs oppvarmet boblebad og badstue du kan benytte uten tillegg i prisen. Leone (maksimum 12 gjester på en dagstur) har utendørs oppvarmet boblebad som venter på deg, der du kan nyte turen litt ekstra. Ta med badetøy, så stiller vi med håndklær uten ekstra kostnad.

  A jacuzzi

  kombiner ski med fjordcruise

  Dette er turen for de som elsker å stå på ski! Når du leier våre skip for en Ski by Boat utflukt, garanterer vi mange stunder med moro, adrenalin og spenning. Vanskelighetsgraden på skiturene vil alltid bli tilpasset gruppens ønsker. Det er definitivt en spesiell opplevelse å kombinere det å stå på ski i fjellene med å se de storslåtte fjordene.

  kombiner vandring og sykling med fjordcruise

  På vår 7-dagers Hike & Bike utflukt i Lofoten, får du mulighet til å komme så nært naturen som det er mulig. Du bor og sover om bord og om dagen sykler og vandrer du i det vakre sommerlandskapet i Lofoten, der du nyter frisk luft og tallrike fjell sammen med fysisk aktivitet. Om kvelden kan du slappe av i badstuen og boblebadet om bord på skipet.

  Bestill en VIRKELIG unik arktisk fjordopplevelse

  For å bestille eller for mer informasjon om oss, se gjerne vår nettside, send oss en e-post til info@arcticexpedition.no eller ring oss på +47 918 00 000.

  Vi blir glade for å kunne hjelpe deg og svare på alle dine spørsmål. Du kan også nettprate med oss på vår nettside eller vår Facebook side Arctic Expedition 😊

  ofte stilte spørsmål

  Hvilke språk er turene tilgjengelig på?

  Alle våre turer har engelsktalende guider. På våre ekspedisjonscruise har vi også en tysk ekspedisjonsleder. På våre daglige utflukter behersker guidene også andre språk i tillegg til engelsk som italiensk, russisk og litauisk.

  Tilbyr dere dagscruise og flerdagscruise?

  Ja, vi har flere dagsturer i Tromsø og Lofoten. I oktober starter vi også et flerdagscruise mellom Tromsø og Narvik: Vårt Arctic Fjords & Northern Lights cruise. Dette cruiser er under planlegging, men vi garanterer at det vil bli fullt av aktiviteter som hvalsafari og nordlysjakt, i tillegg til valgfrie aktiviteter som besøk til ishotell, hundesledekjøring og andre spennende overraskelser. Alle måltid er inkludert og det er ulike lugarkategorier å velge mellom.

  Hva må jeg huske å pakke til turen?

  Vi anbefaler at du kommer forberedt på alle typer vær, siden været endrer seg raskt uansett hvor i Norge du reiser. For et sommerbesøk anbefaler vi gode joggesko (ta med tursko om du skal på fjelltur), en vind- og vanntett jakke, en varm ullgenser (for kalde netter/dager – ta også med tynt ullundertøy), solbriller, solkrem, shorts og svømmetøy (om du har mulighet for å bade enten til sjøs eller i våre boblebad).

  For et vinterbesøk anbefaler vi at du kommer forberedt på snø: Ull er løsningen! Ullundertøy (t-skjorte, undertøy, longs, genser …), votter, tykke ullsokker, vanntette og varme sko, skjerf og en god, tykk og vanntett jakke.

  Kan jeg bestille en fjordtur som inkluderer overnatting?

  Om du planlegger å være med på en dagstur, så er vi dessverre ikke klare med overnatting inkludert i pakken ennå. Men snart kommer vårt flerdagscruise (Arctic Fjords & Northern Lights Cruise) med alt inkludert: Måltid, overnatting og mange aktiviteter. Da trenger du ikke tenke på noe.

  Når er den best tiden på året å være med på et fjordcruise i Norge?

  De norske fjordene egner seg godt for et besøk året rundt. Det er annerledes magi om vinteren (nydelige fjell dekket med frisk og hvit snø) enn om sommeren (alt er grønt ispedd blomster og midnattssola legger til en ekstra glød i Nord-Norge).

  Kan transport til og fra skipet bli organisert?

  Vi tilbyr ikke transport til og fra skipene. Du finner imidlertid våre skip sentralt lokalisert i sentrum av både Tromsø og Lofoten med kun 10 minutters gange fra de fleste hotell, så det er vanligvis ikke behov for transport til skipene.

  Er det internett på alle skip?

  Vi har internett om bord på flerdagsturene, men ikke for dagsturene.

  I tillegg til fjordcruise, hvilke andre aktiviteter anbefaler dere under et besøk i Nord-Norge?

  Nord-Norge vrimler av attraktive aktiviteter du kan være med på. Vi vil varmt anbefale turer med hundeslede og snøscooter. Hvis du er interessert i kultur, bør du få med deg omvisningen på Full Steam med formidling av torskens historie gjennom fortellinger og smaksprøver. Det finnes også artige turer med truger og på ski. For de litt mindre aktive, så bli gjerne med på interessante samiske opplevelser som foring av rein, reinsledekjøring eller samisk kulturformidling (gjennom fascinerende fortellinger og joik, lære mer om livsstilen og smake på den tradisjonelle og varmende reinsdyrgryten Bidos).

  We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
  AcceptPrivacy Settings

  • consent
  • More information

  consent

  More information

  Please, check our Cookie Policy.